Lifestyle fotografe met een passie voor liefdevolle, spontane beelden.

Hi, ik ben Jana

Hi!

Ik ben Jana, ik woon samen met mijn lief Jonas ten zuiden van Antwerpen, samen met mijn dochtertje Liv en dwergpoedel Maurice. Ik ben een levensgenieter, maar ook een eeuwige twijfelaar. Verder ben ik een gevoelsmens en erg perfectionistisch. Ik ben rustig en zacht van aard, maar ook heel enthousiast over de dingen waar ik van hou, zoals (obviously) fotografie, gezelligheid, dieren, lekker eten, avontuurlijke reizen en zoveel meer.

Ik leef op in de zomer en wanneer de zon schijnt is de kans groot dat je mij tegenkomt op een terrasje of bij vrienden in de tuin, of op zoek naar een mooie zonsondergang. Ik ben een natuurmens en ben helemaal in mijn element wanneer ik kan fotograferen op een mooie plek in de natuur met het mooiste zonlicht. 


Thirtysomething, in love, new mom of baby Liv, sunchaser, crazy plant lady en dogmom of Maurice. 

OVER MIJ

MY STORY

ONTDEK mijn aanbod

Ik ben toegepast psychologe van opleiding en erg geïnteresseerd in het gedrag en emoties van mensen. Na tien jaar ervaring in het bedrijfsleven, gevolgd door een zware burn-out kwam mij het besef dat mijn passie bij fotografie ligt. 
Ik geniet ervan om naar foto’s te kijken, van vroeger en nu, en me te laten meenemen in het verhaal achter de foto. 

Ik hou van echte diepgaande connecties. Dit kunnen vastleggen op beeld vind ik geweldig. 
Een zwangerschap, een verloving, een aankondiging, een geboorte, een eigen zaak, een huwelijk, een verjaardag of “gewoon” een mooi moment. Een stukje van mensen hun verhaal vastleggen, welk stukje ook, is voor mij bijzonder.

Wanna know more? Tijdens een shoot is er uiteraard voldoende ruimte voor een gezellige babbel tussendoor. Lees gerust ook even de ervaring van anderen om een beeld te krijgen van hoe een fotoshoot bij mij verloopt.
Zijn jullie op zoek naar een spontane en gedreven fotografe? Vertel me kort iets over jezelf via het contactformulier en wie weet kan ik jou/jullie verhaal mee helpen vastleggen. Hopelijk tot binnenkort! 

Een bloeiende carrière in HR, maar ik wou meer...

elien

"Zo in de wolken met onze foto's!
Ze geven ons een warm gevoel en weerspiegelen de spontaniteit van onze fijne loveshoot.
Wat ik vooral zo fijn vind aan Jana is dat ze duidelijk zich amuseert met het nemen van foto's! Ze komt met veel ideetjes en dat maakte ons eveneens enthousiast. Naast een fantastische fotografe is Jana ook nog eens erg toegankelijk, super vlotte babbelaar (super handig voor mijn ietwat onzekere wederhelft op zijn gemak te stellen), snel in antwoorden en zichtbaar gepassioneerd door fotografie. Totaalplaatje als je het mij vraagt!""Naast een fantastische fotografe is Jana ook nog eens erg toegankelijk, een super vlotte babbelaar en zichtbaar gepassioneerd door fotografie!"

"Geen geposeerd of geforceerd gedoe"

Tijdens een fotoshoot is het voor mij écht belangrijk dat jullie op jullie gemak zijn en een leuke beleving hebben. Ik zie tijdens een shoot graag jullie fonkelende ogen, jullie schaterlach, jullie pure en authentieke zelf. Verder niet te veel poespas, gewoon échte emoties en connecties.

Puur en ongedwongen. Geen geposeerd of geforceerd gedoe. Wanneer ik dit kan doen in een mooi, maar sober kader ben ik helemaal in mijn nopjes!

"Warm, puur en zacht"

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl, zowel qua fotografie, maar ook qua nabewerking achteraf. Warm, puur, zacht. Zo omschrijf ik de mijne. Zowel tijdens het fotograferen, als tijdens de nabewerking achteraf. Bekijk het een beetje als mijn sausje dat ik over de foto's leg. Mijn foto's zullen warmte uitstralen, maar steeds authentiek blijven. 

Hiernaast werk ik steeds op een mooie (openlucht)locatie waar ik continu op zoek ga naar het mooiste licht. Verder heb ik een zwak voor neutrale kleuren en een tikkeltje boho vibes. 

Ook voor business shoots streef ik deze stijl na, al hou ik hier meer rekening met jouw eigen kleurenpalet en stijl die je willen uitstralen met jouw bedrijf zodat de foto's volledig aansluiten bij jouw branding.

BOEK hier jouw shoot

Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?

Let's make magic.