xo, Jana

That says it all. 

Connectie, emotie, liefde en spontaniteit.
Quality time op zijn mooist vastgelegd op beeld, op een spontane manier, niet meer of niet minder. Dat is waar het bij mij om draait. 

Hieronder kan je meer info vinden over welke shoots je bij mij kan boeken en welke investering je hiervoor doet. Hopelijk tot binnenkort.!

Nothing fancy, just love.

Aanbod

check!
Ik wil boeken!

Je een fotoshoot bekijkt als een leuk moment waar je plezier wilt beleven en dit voor eeuwig wil laten vastleggen, op een mooie manier.

Je veel waarde hecht aan ongedwongenheid & authenticiteit en niet houdt van stijve, geposeerde foto's.

De stijl van mijn werk jou aanspreekt.

Je op zoek bent naar een enthousiaste, spontane, maar ook rustige fotografe die graag haar tijd neemt tijdens een fotoshoot.

Je bent bij mij aan het juiste adres als ...

Je op voorhand goed geïnformeerd wil worden met praktische info en tips en zelf ook oog hebt voor detail.

Lynn

"Jana schept echt een heel relaxte sfeer tijdens de shoot.
Zowel mijn beroep als mijn kinderen als onze katten, het maakt niet uit welk thema je haar voorschotelt, ze maakt er professioneel werk van!
Ook voor mensen die het niet gewend zijn om voor de camera te staan, is Jana een aanrader!"

Info & prijzen

Tijdens koppel- of familieshoots gaan we samen op stap op een mooie plek in de natuur. Tijdens een korte wandeling leren we elkaar beter kennen en kijk ik continu waar de mooiste en rustigste plekjes op dat moment zijn. Ik neem foto's tijdens de wandeling en op de plekken waar we stoppen. 

Bekijk de fotoshoot als een originele date, een momentje me-time (want ja, natuurlijk mag je ook alleen komen!) of een leuke uitstap met de kinderen. En maak vooral lekker veel plezier.
Een fotoshoot is voor mij pas geslaagd als jullie een leuke ervaring hebben gehad én mooie foto's achteraf.
Uiteraard laat ik jullie niet aan jullie lot over en geef ik voldoende instructies, tips, opdrachten etc. Dit loopt zo ongedwongen mogelijk. Alles kan, niets moet.

~ Fotoshoot van 1 à 1,5 uur op een mooie openluchtlocatie in de natuur (max 5 personen)
~ Selectie en nabewerking van min. 8u
~ Online galerij met alle afgewerkte beelden met 15 foto's naar keuze te downloaden in hoge kwaliteit
~ Gids met praktische en kledingtips en gebruik client closet 
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden
~ Toegang tot webshop om fotoproducten te bestellen bij professionele leveranciers


Love story

Info & prijzen

Voor een newbornshoot, ik noem het new life shoot, kom ik naar jullie thuis waar we de mooiste en lichtrijkste plekjes opzoeken. Door de fotoshoot bij jullie thuis te laten doorgaan, streven we voor een ontspannen en huiselijke sfeer en pure, echte beelden van jullie gezin. Veel toeters en bellen hoeven hier niet bij, het draait om jullie en jullie kindje. 
We nemen ruim onze tijd zodat alles kan gebeuren op het ritme van jullie kindje. Geen tijdsdruk, geen stress, gewoon genieten.

Een uitgebreide newbornshoot bij jullie thuis in een huiselijke en ongedwongen sfeer.

New Life story 

Info & prijzen

Vieren jullie een mijlpaal die jullie willen vastleggen op beeld? 
De eerste verjaardag van jullie kindje, een tienjarige vriendschap, een communie,... ik zeg zomaar wat. Elke mijlpaal verdient het om gevierd te worden. Wil je graag een shoot met wat meer toeters en bellen? Wil je een shoot in een bepaald thema, met ballonnen of heb je een gek idee? Show me your Pinterest!  Ik denk graag een concept op maat uit! 

Iets meer toeters en bellen! 

Milestone story

Info & prijzen

Beeld is enorm belangrijk bij het overbrengen van je boodschap en mensen willen graag het gezicht zien achter het product of de dienst die ze kopen, zeker in tijden van een online community. 
Professionele, consistente foto's die aansluiten bij wat je met jouw bedrijf wil uitstralen is daarbij belangrijk. Waarom zou je investeren in een professionele website of uren besteden op sociale media, maar daarop enkel selfies of gsm-foto's posten? 

Ik zit voor de shoot met je samen om jouw doel te bepalen en te weten te komen wat je wil uitstralen. Wat volgt is een fotoshoot op maat van jou als ondernemer met als resultaat professionele foto's die een consistente stijl uitstralen die passen bij jouw branding. 

Elke ondernemer heeft een ander doel voor ogen en een ander budget voor business shoots. Dit is de reden dat ik twee opties uitwerkte, een basispakket of een uitgebreid pakket. Wil je een samenwerking aangaan op lange termijn waar we regelmatig samen zitten en shoots inplannen (bv. elk kwartaal om nieuwe content te hebben)? Hiervoor heb ik een business abonnement uitgewerkt, waarbij je 4 shoots per jaar hebt aan een voordelig tarief.

Een shoot op maat van jouw bedrijf, op jouw werkplek of een andere locatie die aansluit bij jouw stijl.

Professional story

Info & prijzen

Ook bij huwelijken streef ik ernaar om de échte emoties en spontane momenten tussendoor vast te leggen. Uiteraard nemen we ook onze tijd voor een fotoreportage van jullie twee, waarbij ik jullie niet te veel laat poseren en me focus op jullie connectie en liefde. Dat is echt het mooiste wat er is, geloof me. 

Geven jullie geen groot trouwfeest, maar hechten jullie wel veel belang aan een ontspannen dag in het teken van jullie en vinden jullie de foto's hiervan belangrijk? I am your girl, I promise! 

Ik werk met verschillende pakketten, die je kan nalezen in mijn brochure. Stuur me een berichtje via de contactpagina om deze vrijblijvend op te vragen.


Intieme huwelijken en elopements

GA TERUG

Allereerst: Proficiat met jullie trouwplannen!

Ook op huwelijken ga ik voor een ongedwongen sfeer en het vastleggen van echte emoties en connecties. Mijn expertise ligt bij intiemere huwelijken met een focus op de dagdelen overdag. Ik werk met formules voor huwelijken, startend vanaf 4 uur.

Ik bezorg jullie graag mijn huwelijksbrochure waarin jullie alle info kunnen terug vinden. 

€990

Vanaf 

& elopements

incl. BTW

Weddings 

Info & prijzen

Een paar keer per jaar organiseer ik shootdagen waarbij één locatie gestyled wordt in een bepaald thema (moederdag, kerstmis, communie, zomer,...). Die dag kan je een plekje boeken voor een korte fotoshoot (circa 30 min.) aan een verlaagd tarief. Je hebt nadien ook de mogelijkheid om printproducten te maken met jouw foto's. Ideaal voor kerst- of communiekaartjes bijvoorbeeld.

Volg mijn Instagrampagina om op de hoogte te blijven van georganiseerde minishoots of stuur me een mailtje om op de wachtlijst te komen. 

Kortere fotoshoots in thema, enkele dagen per jaar georganiseerd.

GA TERUG

Een paar keer per jaar organiseer ik
shootdagen waarbij één locatie gestyled wordt in een bepaald thema (moederdag, kerstmis, communie,...). Die dag kan je een plekje boeken voor een korte fotoshoot aan een verlaagd tarief. Je hebt nadien ook de mogelijkheid om printproducten te maken met jouw foto's. Ideaal voor kerst- of communiekaartjes bijvoorbeeld.

Volg mijn Instagrampagina om op de hoogte te blijven van georganiseerde minishoots of stuur me een mailtje om op de wachtlijst voor een bepaald thema te komen. 

€170

Vanaf 

Styled minishoots

Elise

"Wij deden bij Jana een moederdag-minishoot met ons 3 maanden oude zoontje.
Ze had heel erg mooie settings voorzien waarin wij rustig met hem konden zitten, knuffelen, spelen... terwijl zij hier ondertussen prachtige foto's van nam. 
Ook de communicatie met Jana is top! Ze antwoordt snel en stuurde op voorhand zelfs tips i.v.m. kleding etc. Wij boeken zeker nog eens terug."

Julie & Oliver

""Wij hebben een super fijne ervaring achter de rug met Jana. Zij verzorgde prachtige foto’s van ons om aan te kondigen dat we in verwachting zijn.
Jana stelt je volledig op je gemak en doet dit met zo een natuurlijke flair.
Wij gaan binnenkort terug beroep doen op haar als ons kindje er is en kunnen haar dus enkel aanraden!"

Shari

""Jana is een fantastische fotograaf!
Ik en mijn vriend waren beiden wat verlegen en schuw om voor de camera te staan, maar dankzij het enthousiasme van Jana zijn we beide los gekomen en zijn er prachtige, spontane foto's uit gekomen!
Wij raden haar zeker aan!""

BOEK NU

'Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?'

Let's make magic.